Dereboğazı Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 09:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://derebogaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DEREBOĞAZI MAH. DEREBOĞAZI SAĞLIK KÜME EVLERİ DEREBOĞAZI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 39 PALANDÖKEN / ERZURUM

Yerleşim Yeri - PALANDÖKEN / DEREBOĞAZI MAHALLESİ

Ulaşım TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI